O NAS

Smo agencija, specializirana za športni turizem. Naše poslanstvo je zagotavljanje kvalitetne organizacije športnih priprav za klube in reprezentance, saj se zavedamo, da so kakovostne športne priprave eden izmed pomembnih dejavnikov za uspešno sezono.

 

Z željo, da klube razbremenimo, vam skupaj z mrežo nastanitvenih objektov ter športne infrastrukture v Sloveniji in tujini, ponujamo ugodne pogoje za izvedbo pripravljalnih treningov. Od popularnih destinacij do skritih kotičkov, od modernih hotelov do simpatičnih hostlov, ob morju ali med gorami, v vsakem letnem času, za vsak šport ... poiščemo tisto, kar ustreza vam in vašim potrebam za kakovostno izvedbo priprav. Hkrati, če le-to dopuščajo pogoji in specifika športne panoge, organiziramo tudi prijateljske tekme in turnirje. Član naše ekipe ima tudi licenco FIFA Match Agent.

 

Smo dinamična ekipa. Združuje nas strast do športa in potovanja. Naša vizija je postati najboljši ponudnik celovite organizacije športnih priprav za domače in tuje športne klub. Želimo biti prva izbira športnim društvom, zvezam in trenerjem, ko se le-ti odločajo za športne priprave svojih članov.