O NAS

Smo agencija specializirana za športni turizem. Naše poslanstvo je zagotoviti kakovostno organizacijo športnih priprav za klube in reprezentance ter organizacijo športnih prireditev in športnih dogodkov za podjetja.

 

Na pripravah in športnih dogodkih smo gostili več kot 500 ekip in veljamo za zelo priznano in kredibilno športno agencijo.

 

Naš uspeh temelji na dolgoletnih izkušnjah v športnem turizmu, na intenzivnem raziskovanju potreb ekip in naročnikov ter na naši strasti, da stvari počnemo na najboljši možen način.

 

Zavedamo se, da so kakovostne priprave eden izmed pomembnih dejavnikov za uspešno sezono. Prav tako razumemo interes podjetij za organizacijo športnih iger, piknikov, novoletnih zabav in drugih druženj povezanih s teambuilding vsebinami s katerimi želijo povezati zaposlene in dvigniti delovno klimo v podjetju.

 

Z željo po razbremenitvi naših partnerjev, skupaj z mrežo nastanitvenih zmogljivosti in športno infrastrukturo ponujamo ugodne pogoje za realizacijo naših projektov. Od priljubljenih destinacij do skritih mest, od sodobnih hotelov do simpatičnih hostlov, na morju ali med gorami, v vsaki sezoni, za vsak šport in dogodek... Najdemo tisto, kar ustreza vam in vašim potrebam za najboljšo možno kakovost.

 

Za ekipe in reprezentance organiziramo prijateljske tekme in turnirje, za podjetja pa športne igre.

 

Smo dinamična ekipa. Združuje nas strast do športa, organizacije dogodkov in potovanja. Naša vizija je postati najboljši ponudnik za organizacije športnih priprav za domače in tuje športne klube ter edinstven ponudnik za organizacijo športnih dogodkov za podjetja. Želimo biti prva izbira športnim društvom, zvezam in trenerjem, ko se le-ti odločajo za športne priprave svojih članov ter podjetjem, ko razmišljajo o organizaciji dogodkov za svoje zaposlene.