Odprte prijave na Umag Trophy 2022

Tradicionalni turnir Umag Trophy, ki velja za enega največjih športnih dogodkov za nogometaše mlajših starostnih kategorij v regiji, se v letu 2022 vrača v marčevski termin. V agenciji B4Sport vestno načrtujemo vse organizacijske in tekmovalne podrobnosti, obenem pa pozivamo klube k prijavi na turnir, ki se ga bo udeležil tudi nogometni velikan Juventus.

 

V športni agenciji B4Sport smo s pripravami na turnir Umag Trophy 2022 začeli že pred nekaj tedni. V Istri želimo namreč marca prihodnje leto tradicionalno tekmovanje mladih nogometašev nadgraditi na še višjo raven in za otroke, trenerje, klube, starše in ostale vpletene pripraviti športni dogodek najvišjega kakovostnega razreda. Za to bomo, v sodelovanju z lokalno turistično organizacijo in našimi hotelskimi partnerji, poskrbeli z vrhunskimi nastanitvami in prehrano, odlično pripravljenimi travnatimi površinami, utečenim tekmovalnim sistemom, naborom kakovostnih moštev iz mednarodno priznanih nogometnih šol, pestrim spremljevalnim programom in spletno komunikacijo, ki bo omogočala spremljanje dogajanja na in ob igriščih na daljavo. Z upoštevanjem vseh preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z virusom Covid-19 bomo poskrbeli, da bo udeležba na turnirju Umag Trophy varna in brezskrbna.

 

Celotno dogajanje Umag Trophy 2022 bo obsegalo tri zaporedne konce tedna v marcu. Od 11. do 13. marca se bodo na dvanajstih igriščih športnega centra Stella Maris pomerili nogometaši v kategorijah U9 in U11, med 18. in 21. marcem bodo njihova mesta prevzele ekipe selekcij U8 in U10, dogodek pa bodo med 25. in 27. marcem sklenile selekcije kategorij U12 in U13.

 

Prijave na Umag Trophy 2022 zbiramo na elektronskem naslovu trophy@b4sport.si. Za ažurno obveščanje glede svežih informacij o dogodku bomo poskrbeli na naših kanalih na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter ter B4Sport aplikaciji. Več informacij o turnirju in prijavi nanj si lahko preberete v prenovljenem spletnem katalogu Umag Trophy 2022.

Novice