Načrtovanje zimskih priprav pod okriljem B4Sport Camps je v polnem pogonu

Jesenski del sezone se je za večino ekipnih športov v državnih prvenstvih evropskih držav že prevesil v drugi del, ekipa B4Sport Camps pa že trdo dela na tem, da bo zasedbam zagotovila zimske priprave na najvišji kakovostni ravni.

 

Športne kolektive, ki so svoje zimske priprave prepustili v roke B4Sport Camps, bomo znova nastanili v Umagu, Poreču in Čatežu. Naši preizkušeni hotelski partnerji ekipam zagotavljajo varno nastanitev, ki vključuje upoštevanje vseh preventivnih ukrepov preprečevanja okužb z virusom Covid-19 in spoštuje vse potrebe, ki jih moštva na svojih pripravah potrebujejo za kakovostno delo – od primerne prehrane, sob za sestanke do prostorov za fizioterapijo in masažnih miz.

 

Ogromno dela in truda smo v preteklih mesecih vložili v optimalno pripravo nogometnih zelenic, ki so letos idealno stanje dosegle rekordno hitro in bodo v takšni obliki tudi pričakale prve nogometaše. Ti bodo na pripravah deležni pripravljalnih tekem, v organizaciji naše agencije. Te bodo, glede na dosedanje prijave in povpraševanja, trenerjem omogočile vpogled v pripravo njihovega moštva proti močnih in kakovostnim tekmecem.

Novice