Umag Trophy 2016

Med 15. in 17. aprilom smo v Umagu organizirali mednarodni turnir za selekciji U10 in U9. Vikend nabit z mlado energijo, drznimi akcijami, otroškim smehom, prijetnim sončnim vremenom je bil pika na i celotnemu ciklusu zimskih priprav, ki smo jih organizirali v Umagu.

 

V vsaki izmed selekcij je bilo po 12 ekip, ki so bile razdeljene na 2 skupini. V petek in soboto so potekale tekme po skupinah, v nedeljo pa tekme za razvrstitev. Mlade so na številnih tekmah bodrili glasni navijači, ekipe pa so moštveni duh krepile tudi z igrami v bazenu.

 

V selekciji U10 so slavili prav igralci MTK Budapest, v selekciji U9 pa NK Domžale. Ne dvomimo, da so udeleženci pridobili veliko novih nogometnih izkušenj in domov odšli z lepim spomini.

 

Vtis trenerja ekipe MTK Budapest U9 - Tóvaj Kristóf:

It was a fantastic tournament for Hungarian players, coaches and accompanying parents too with beautiful weather, quality artificial grass pitches just next to the hotel, amazingly delicious food, nice and helpful organizers, fair teams and good matches. We are looking forward to coming back next year!

 

In pa še končni vrstni red obeh selekcij:

U10:

1. MTK BUDAPEST

2. PETROVIJA 2

3. ČRNUČE

4. DOMŽALE

5. RUDAR VELENJE

6. JADRAN POREČ 1

7. BRAVO PUBLIKUM

8. UMAG NOVIGRAD

9. PETROVIJA 1

10. MOELA

11. JADRAN POREČ 2

12. INTERBLOCK

 

U9:

1. DOMŽALE

2. MTK BUDAPEST

3. RUDAR VELENJE 1

4. ISTRA PULA 1

5. NOVIGRAD

6. BRAVO PUBLIKUM

7. ČRNUČE

8. NŠ LAV

9. RUDAR VELENJE 2

10. AŠD ZARJA

11. JADRAN POREČ

12. ISTRA PULA 2

Novice