Preko 240 ekip in 331 tekem

Zimske priprave so bile zelo aktivne, tako za nas kot za ekipe. Veseli pa nas dejstvo, da so igrišča in hoteli zdržali to množico ekip in predvsem, da so vse ekipe odšle s priprav zadovoljne. No vsaj mi nismo dobili nobene negativne kritike.

 

Pa da vam podamo malo statistike glede letošnjih zimskih priprav, ki smo jih organizirali v Umagu, za katerega lahko rečemo, da je postal naša največja baza za zimske priprave ekip.

 

V hotelih Istraturist – Sol Garden Istra, Sol Umag in Melia Coral je bilo nastanjenih preko 240 ekip.

Glavnino so predstavljali nogometaši in nogometašice, ki so prihajale iz Slovenije, Avstrije, Madžarske, Italije in Hrvaške.

Kot zanimivost, samo v Umagu smo organizirali 331 prijateljskih tekem.

Poleg nogometašev pa je bilo na pripravah v Umagu še nekaj teniških in triatlonskih klubov ter tudi klubi ameriškega nogometa oziroma flag footballa.

 

Torej zimske priprave so že kar konkretno za nami, ekipe aktivno nadaljujejo s tekmovanji, nekaterim se sezona že bliža koncu, mi pa smo že zelo aktivni na organizaciji poletnih priprav.

Tudi letošnje poletje bo pestro, saj bodo kraji po Sloveniji preplavljeni predvsem z nogometnimi ekipami iz Slovenije ter Vzhodne in Jugovzhodne Evrope.

 

Za več aktualnega dogajanja pa vabljeni, da nas spremljate na naši facebook strani. 

Novice